Trappen Verschaeve

Ons bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van trappen, zit sinds jaar en dag gevestigd aan de boorden van de Leie. De werkplaatsen en burelen zijn sinds de oprichting in 1960 gevestigd te Lauwe, maar we beschikken ook over een exporuimte gelegen te Wevelgem waar u inspiratie kan opdoen en meer dan 50 verschillende trappen kan bewonderen.

Trappen Verschaeve

Expertise in staal en inox

We beschikken over een eigen metaalafdeling met expertise in staal en inox. Hierdoor hoeven we geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. Indien gewenst worden onze metalen trappen en constructies, geschikt voor binnen en buiten, met het nodige vakmanschap in ons atelier gelakt. Als klant kan u kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Verwacht u topkwaliteit? Dan bent u bij Trappen Verschaeve aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en een productie van A tot Z volledig in eigen beheer kunnen we aan de hoogste eisen voldoen. Met een up-to-date machinepark zijn we in staat om de beste ambachtslui met de modernste technologie te doen werken.

Expertise in  staal en inox

Droomt u van een metalen trap?

Graag maken wij met u een afspraak om uw persoonlijke wensen voor uw trap nader te bespreken. Laat u vrijblijvend informeren en adviseren in onze showroom over de mogelijkheden van een design trap of vraag simpel weg een offerte aan.